- Любой Папа Сможет сделать форму для гамбургера!
- Форма для гамбургера своими руками!
- Котлета для бургера: как приготовить в домашних условиях
- How to fry burger patties according to step by step recipes with photos
- Burger cutlets — recipe with photo
- Ingredients:
- Step-by-step cooking
- RELATED ARTICLES:
- Homemade hamburger cutlet
- Ingredients:
- Homemade hamburger with cutlet recipe:
- A step-by-step recipe for making burger patties
- Ingredients
- Step-by-step recipe with a photo of a juicy hamburger patty at home
- How to make with egg and onion
- Ingredients
- Step-by-step cooking
- Homemade burger cutlet
- Preparation
Любой Папа Сможет сделать форму для гамбургера!
В прошлый раз мы сделали форму из консервной банки. С её помощью мы готовили яичницу.
Оказалось, что от покупной формы, наша форма ничем не отличается. Эффект тот же. Сегодня этой форме нашлось совсем другое применение.
Любой Папа Сможет сделать котлеты, но теперь модно делать гамбургеры. Дети их очень любят.
Сделать котлеты для гамбургера одной толщины и формы совсем просто, особенно, когда у вас есть форма для этого. Самый простой способ — это купить специальное приспособление, но уверяю вас, все эти дорогие новомодные приборы -полная ерунда за немалые деньги. Они очень не удобные и изготовление котлет занимает много времени. Наша котлетница практически ничего не стоит и на её изготовление понадобится 10 минут.
Возьмём консервную банку с язычком, самооткрывающуюся. После открытия, у этой банки остается бортик, это то нам и надо. Открывалкой с боковым резом снимаем дно и обрабатываем острые края напильником. Далее, прикручиваем к отрезанному дну, удобную ручку. Теперь это очень важная часть нашего простого механизма, назовем его поршень:). Все готово. Готовим фарш, катаем из него шарики нужной величины и кладем на доску. Берем нашу форму для гамбургеров, вкладываем внутрь поршень, беремся за ручку и накрываем шарик фарша. Опускаем с некоторым усилием поршень на фарш, делаем круговое движение банкой и поднимаем за крышку.
Ваша красивая котлета готова! Можно делать котлеты разной толщины, все зависит от ваших нужд.
И помните, Папа Сможет сделать все!
Форма для гамбургера своими руками!
Папа Сможет все купить в нашем магазине, и не только Папа.
Совенок Пасмо! К нам в магазин Папа Сможет залетел совенок, мы его назвали Пасмо! Читать подробнее —>> | |||||||||||
Аквасторож В нашем магазине появилась замечательная система Аквасторож! Читать подробнее —>> | |||||||||||
Биметаллические радиаторы. В нашем магазине вы можете приобрести замечательные биметаллические радиаторы и комплектующие. Читать подробнее —>> | |||||||||||
Анаэробные герметики. НОВИНКА! Описание Анаэробных Герметиков Источник Котлета для бургера: как приготовить в домашних условияхЛюбите американскую кухню? Тогда специально для вас — рецепт приготовления сочных котлет для бургеров. Узнайте секреты приготовления, формовки и жарки. В классическом рецепте котлета для бургера состоит всего лишь из трех ингредиентов — фарша, соли и перца. В составе нет яиц или муки, а обжаривается она на сухой сковороде (или с добавлением минимального количества масла). Если ее правильно приготовить, то бургер получится сочным, с выраженным мясным вкусом. Некоторые повара к мясу добавляют лук, рубленые овощи или кетчуп, но это считается отступлением от классики. Фарш Подходящее мясо для классического американского рецепта — говядина. В идеале взять постную вырезку и лопатку (2/3 объема всего мяса), смешать их с более жирной шеей и пашиной (1/3). Таким образом вы получите говяжий фарш с идеальными пропорциями мяса и жира 80:20. Второй вариант — использовать свино-говяжий фарш. Свинина (не более 25%). добавляется для сочности, чтобы котлетка не была слишком сухой. Фарш, конечно же, лучше делать самостоятельно. Чтобы он получился более сочным, рекомендуется использовать крупную решетку для мясорубки. Важно, чтобы при перемалывании мясо не нагревалось, поэтому есть смысл подержать металлические части прибора некоторое время в холодильнике. Размер Формируя котлету, важно взвесить каждую порцию. Вам понадобится 100 или 150 г на одну штуку — все зависит от размеров булочек, которые вы будете использовать для приготовления бургера. В любом случае толщина изделия не должна превышать 1 см, иначе плохо прожарится. Чтобы придать форму, вам понадобится кулинарное кольцо. Оно поможет сделать котлеты одинакового размера. Если прижать их сверху прессом, то они будут ровными и уплотнятся — так фарш не развалится на сковороде. Холод Перед обжаркой изделия из фарша нужно охладить. Если этого не сделать, то структура мяса будет разрушена, оно нагреется, будет выделяться жир, а сами котлеты не удержат форму, будут липнуть к рукам. Источник How to fry burger patties according to step by step recipes with photosBurger cutlets — recipe with photoDelicious beef burger patty goes well with other appetizer ingredients. Making it, subject to strict adherence to each step of this recipe, is very simple. Ingredients:
Step-by-step cooking1. Let’s start with meat. To make a classic burger cutlet, you need to buy beef, but with at least 20 percent fat. Ideally, this is a shoulder blade plus a flank. We will add lard to make the steak juicy and soft. Ready-made minced meat is definitely not suitable if you want to make a real burger. We wash the meat, dry it with a paper towel, get rid of the tendons, cut across the fibers. Grind through a large nozzle of a meat grinder together with bacon. 3. Pepper, add salt just before frying to avoid elasticity. 4. Mix well. We begin to beat off. Put the meat mass rolled into a large ball on a clean surface, raise it higher and throw it back with force. We do these manipulations for about three minutes. The better you beat, the more uniform the consistency and the softer the ground beef patties will be, which is important for a hamburger. We put in the refrigerator for half an hour or an hour. 5. Take a press or a culinary ring (for lack of such a kitchen device, cut it out of a plastic bottle). It is advisable to place the tool in the freezer before starting work. Spread the minced meat on a flat surface, make a cake 1-1,5 cm high. Squeeze out the circles. 6. Carefully fold thin flat cutlets (with your hands chilled with ice cubes) in plastic bags or a slide, placing parchment paper between them. This is necessary so that they do not stick together and do not fall apart during heat treatment. If you are not going to cook them right now, put all this beauty in the cold. 7. Heat the grill pan to 75 degrees. Don’t worry, you can use a regular one. You need to fry on high heat for 5-7 minutes on each side in a small amount of vegetable oil. Do not press and try not to overdry, otherwise you will get a hard cutlet at the exit. RELATED ARTICLES:8. Put on parchment, let the fat drain.
The cutlet is ready! But what does it mean without vegetables and sauce? In any supermarket, you will find special sesame buns. Cutting tomatoes, pickled cucumbers or fresh cucumbers into rings, putting a leaf of lettuce and seasoning it all with tomato-mustard sauce, you get a real McDonald symbol. Homemade hamburger cutletIngredients:
Homemade hamburger with cutlet recipe:In order for herbs (oregano, basil, black pepper and cumin) to give the maximum taste and aroma, they should be soaked in olive oil in advance. Let it brew for 10-15 minutes. Knead the minced meat thoroughly with all the ingredients (according to the list marked «Cutlet» and don’t forget the herbs! 🙂). Divide the minced meat into 12 identical balls. We form cutlets from balls with a thickness of 0,4-0,5 centimeters. They can be slightly larger than the diameter of the buns — they will still get fried when frying. Well, everything is simple. Fry over medium heat for 3-4 minutes on each side. Ready cutlets should be placed in a saucepan to keep warm. A step-by-step recipe for making burger pattiesIngredients
Step-by-step recipe with a photo of a juicy hamburger patty at home
Also wonderful, low-calorie burger patties, can be made with the most common vegetables. We have prepared for you an interesting recipe for delicious cabbage patties and an excellent simple recipe for bright and healthy carrot patties. How to make with egg and onionIngredients
Step-by-step cooking
Warm up a sesame bun in the microwave, divide it in half, take out the crumb, grease with any sauce to taste, put a beef cutlet according to the recipe for a hamburger. Add vegetables and be sure to lettuce. Homemade burger cutletIngredients:
PreparationMinced meat should be chilled, but not frozen (it will not «stick together» as expected). It is best to use a 3: 1 mixture of beef and pork. Combine the minced meat in a bowl. Mix with your hands until smooth. And then upholster it — collect it in a ball, pick it up and throw it on the table with force, repeat the procedure 6-10 times. Thus, it will thicken, excess air will come out, and the meat fibers will soften, become more plastic, stick together. Divide the mass into 3 or 4 parts — depending on the size of the burger buns (I divided into 4 parts, 100 g each). Place each part in the molding ring, smooth it slightly with your fingers, and then press down with a press or glass. The products should be flat and compacted. Cover them with cling film so that they don’t get windy. Place on the refrigerator shelf to cool for 40-60 minutes. Preheat a grill pan. Lubricate it with vegetable oil (smoke should appear). Put cutlets on a hot grill, season with salt and pepper. Then reduce heat and cook for 5 minutes, until the bottom is completely fried. In no case should the cutlets be pressed to the pan — the juices will leak out! Turn over with a spatula. Season with salt and pepper again. Continue to fry for another 5 minutes, until a crust appears. Make sure that nothing is burnt. They should be well done, but not dry out. Collect a burger. Traditional American burger ingredients: buns, lettuce, cutlet, cheese, fresh tomato, red onion, pickled cucumber, ketchup or white sauce. Bon Appetit! Note If you don’t have a molding ring, you can make one yourself by cutting a wide strip from a large plastic bottle. Remember that the patties will brown a little, so make them slightly larger than the diameter of the bun. The patties should be fried shortly before assembling the burger, as they cannot be reheated! Formed semi-finished products from minced meat can be stored in the refrigerator, shifted with parchment paper, and then fried as needed.
Share the link to the article on social networks Источник |